HTML

Összetört szívem

Friss topikok

Linkblog

Hogyan szerezd vissza Őt a lelki egyensúlyod helyre állításával?

_Alida_ 2013.01.21. 14:00

Drága Barátom bekövetkezett az, amire eddig talán nem is gondoltál. Vége van! A Kedvesed, kiadta az utadat. Mikor és hogyan omlott össze minden? Egy romhalmaz az eddigi életed? Értelmetlenné vált a világon minden, ami eddig szép és jó volt! Szerintem a szakítások között az a legfájdalmasabb, amikor nem is látod a szürke viharfelhőket közeledni! Az ember értetlenül áll, és bámul a semmibe. A fejében villámgyorsan cikáznak a gondolatok, keverednek az emlékek, és időnként kicsordulnak a könnyek. Nincs mit szégyellni, csak hulljanak azok a bánatkönnyek. Ebben a porig súlytó állapotban mit tehet az ember? Könnyen lehet, hogy kiszolgáltatottnak, meglopottnak érzed magad.

Ellopták Tőled a legszebb érzéseid…Egyedül bolyongsz, nincs ott Ő a Kedvesed. Ezért kétségbeesve keresed a módját és kérdezgeted magadtól, hogy „hogyan szerezzem vissza”? Az éjszakák is borzalommá lesznek. Mikor ilyen hirtelen egyedül maradsz a világban,- azt látod meg, hogy mindenki boldog a párjával,- az elmédet, mintha kikapcsolnák. A valóság csupán az, hogy ismeretlen helyzetbe kerültél, megijedtél, és természetes védekező reakcióid „működésbe léptek.” Elkövetsz némi „butaságot”, de semmi több. Hidd el, én megértelek. Aggodalomra semmi ok, visszakerülsz a régi kerékvágásba. Most ugye csodálkozol a kijelentésemen. Visszaadom az irányítást a Te kezedbe…bízz bennem!

Lássuk mi a helyzet a Pároddal. Adj időt neki, hogy észrevegye a Hiányod. A jó dolgokat könnyű megszokni. Apró ajándékok, virágok stb. Biztonságban érzi magát, és „unalmasnak” a kapcsolatot. Valami „kalandra” vágyik. Pont ez a típus a Kedvesed.(és a többség) Tudom, hogy mi a nagy harci feladat. A Te feladatod az, hogy semmiképp NE KEZDEMÉNYEZZ!

Hogy mi a következő stratégia azt bővebben kifejtem számodra az „Azonnali Cselekvéstervben.” Ne kapkodj pánikszerűen. Külsőd nyugodt és kedves hozzáállást tükrözzön, még ha benned eget rengető vihar dúl. Ha Ő kezdeményez az nagyon pozitív előrelépés.

Vigyázz, mert könnyen el lehet szúrni. Ezeket a lehelet finom trükköket is aprólékosan adom a tudtodra, hiszen számtalan az út, amelyen járni lehet. Folyamatosan érkeznek irányodba a jelzések, az a dolgod, hogy észleld őket… akkor se ess pánikba, ha egy ismeretlent látsz az oldalán. Akaratlan is a Te malmodra hajthatja a vizet! A Szerencse Melléd szegődhet…

Most komoly Döntést kell hoznod. Valóban „mindent bele akarsz adni”, hogy visszaszerezd az exed? Sokat Segíthetek, hogy a Célod elérd.

Semmibe sem kerül a Boldogságotok. Ingyenes Segítő jó Tanácsokra lelsz, ha a Cikk utolsó sorában található Linkre kattintasz. Ne hagyd elillanni a pillanatot. Itt és Most lépj! Ne vesztegesd az időt, ha már a Döntésed megszületett: Igen Őt Akarom!

Az idő ellened is dolgozhat, ha bizonytalankodsz, tipegsz-topogsz egyhelyben. Felnőtt ember vagy, harcolj meg a Kedvesedért. Meglátod, megsokszorozódik a befektetés! Mert ugye energiát, időt és pénz áldozzunk a Győzelem Oltárán.

Ne aggódj, mert jó úton haladsz, hiszen Olvashatod ezt a Cikket, amely utat mutat a Kedvesed irányába. A kapcsolat szinten tartásához igen is, erőfeszítéseket kell tenni, mind két fél részéről,- hozzáteszem.- A tartós kapcsolat, egy olyan befektetés, amelynél mindkét félnek az kell legyen a célja, hogy kölcsönösen jól érezzék magukat. Nélkülözhetetlen a helyes, kommunikáció is! A Nő és Férfi teljesen különbözően fejezi ki érzéseit, így különbözőn reagálják le az eseményeket. Ebben a témakörben is bőséges Segítséget fogsz kapni. Az Emberi Természet rendkívül bonyolultan van kódolva. Egymásra épülnek a „rendszerek”, elég, ha az egyikkel valami baj történik. Fölbillen az egész rendszer, és láthatóvá válik mások számára, hogy itt valami nem stimmel.

Ez történt kettőtökkel. De a kölcsönös bizalom, szeretet, láthatatlan, Erős falakat húzhat köréjük. Rengeteg külső inger érheti az embert…munkahelyen, közutakon, bevásárló központokban, és bárhol, ahol tömeg van. Akár egy negatív hír is lelombozza a hallgatót, és megpecsételi az adott nap hangulatát…Az élet ezer-egy csapdája, kelepcéje. Könnyű belesétálni, ám „bonyolult” kimászni. Ebben ajánlom föl a Segítséget….

Összegezve: ha Döntöttél lépj Most! Kattints a cikk végén található LINK-re! Sok Sikert Barátom!

 

www.VisszaSzerzemAzExem.hu

Címkék: összetört szív gyógyítása hogy szerezzem vissza hogyan hódítsam vissza az Exem hogyan szerezzem vissza az Exem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://osszetortszivem.blog.hu/api/trackback/id/tr965301631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása