HTML

Összetört szívem

Friss topikok

Linkblog

Hogyan szerezzem vissza Őt, aki összetörte a szívem?

_Alida_ 2013.01.10. 15:00

Ha most szakadt vége egy nagyon fontos Kapcsolatodnak egy olyan emberrel, akit talán mindennél jobban szerettél, akkor valódi mélypontot élsz át életedben, összetört a szíved. Talán azt kérdezed "hogyan szerezzem vissza Őt?" De még bizonytalan vagy magadban. Nem tudod, egyáltalán sikerülhet-e.

Időnként a felhők is sírnak és nincs abban semmi szégyellni való, ha a mi könnyeink is elerednek. Természetes dolog, az életünk része az „öröm és bánat könnyek.” Ha már elhasználtál egy csomag zsepit a bánatkönnyeidre, itt az idő, hogy kamillával borogasd gyulladt szemeid és gondolkozz el a történteken…

Minden alkalommal másként kel föl a Nap. Számodra is a reggel egy új lehetőséget hoz, új megoldásokat kínál a problémáid megoldásához. Döntések sorozatát tárja Eléd, és Te képes vagy arra, hogy a helyes utat észre vedd, és Elindulj rajta. Fontos, hogy a szándék határozott és erős legyen benned. Az eltelt napok rávilágítottak az igazságra… vissza akarod Őt kapni!

Már születik is az első kérdés a fejedben: - Miként fogjak hozzá? A sok okos tanácsban hol a jól használható igazság?

Látod, mi sem véletlenül találkoztunk! Van megoldás a fájdalmas gondjaidra. A szellemi és lelki káoszt szépen, módszeresen rendbe rakjuk:

-       Ha erős akarattal legyőzöd a pánikot,

-       nincs poháremelgetés,

-       nincs bezárkózás a falak közé,

-       és nincs fölösleges pirula bekapkodás.

Tiszta elmére most van a legnagyobb szükséged. Ne a „véletlen” lépések döntsenek Helyetted. Minden döntés belőled szülessen, saját akaratod legyen.

Rossz lépésekkel egyre távolabb taszíthatod a „volt” Kedvesed, akit nem is olyan biztos, hogy elveszítettél. Ezekben a napokban biztos, hogy Te jársz a gondolataiban! Egy közös pont kettőtök érzelmi vívódásaiban.

Adj neki elegendő időt, hogy Ő is felismerje önmagában a Hiányod! Fölösleges folyton felkeresned őt pl. éjszakai rácsörgetéssel, épp akkor mire nagy nehezen elaludt. Eszedbe ne jusson, eszement tanácsokat elfogadni. Fölösleges valakit fölszedni, hogy bosszantsd a volt párodat, ezzel csak távolabb taszítod magadtól.

Igyekezz hasznos elfoglaltsággal tölteni a „felszabadult” idődet, hogy érdekes dolgokat mesélhess Magadról, ha ismét találkoztok! Pl: - beiratkoztam egy tanfolyamra, egészen új dolgokat tudok meg a fotózásról…vagy képzeld egy szakács képző iskolába jelentkeztem…ezekkel a tevékenységekkel kíváncsivá tetted. Látja, hogy képes vagy tovább lépni és fejlődni. Az elhintett mondatok dolgozni fognak a fejében. Hidd el, ez mindig működik.

Oly sok szép emlék fűz össze! Miért hagynád, hogy egy ismeretlen széttépje ezeket a csodás emlékeket? Ha úgy Döntöttél, hogy Érdemes visszaszerezni az exed, akkor ne sajnáld belefektetni az energiát és az időt.

Most Hozd meg a Felelős Döntést! Ne félj lépni a kettőtök érdekében. Senkinek nem tartozol beszámolni, és elszámolnivalóval… ez a Te Döntésed! Ez a Te Életed!

Nem véletlen találkoztunk össze. Szükséged volt egy Téged megértő emberre, és szükséged van egy Téged Segítő Útmutatásra.

Időnként a felhők is sírnak, ám hamarosan kisüt a Nap. Hidd el, Rád is szép napok köszöntenek. Sok ismeretlen érzés születik bennünk, hiszen a napok változnak. Tekints magadba, mélyen a lelked mélyére, és fedezz fel a belső értékeidet. Ismerd meg az eddigi ismeretlen Önmagad. A „bukások” segítenek a Fölemelkedésben. Ne gyötörjön a fölösleges bűntudat és szívfájdalom.

Előtted is oly sok embernek törték már össze a szívét és nekik is volt Erejük újra kezdeni! Érdemes Küzdeni és Harcolni egy nemes cél érdekében. Ez a nemes Cél a Kettőtök közös Boldogsága!

Hidd el, én Veled együtt érzek tudom, hogy most mennyire fáj a Kedvesed „elvesztése.”  Ám itt és Most fölkínálok Számodra egy nagy Lehetőséget. Az okos döntés a Te kezedben van. Nyugodtan elemezheted és a saját Egyéniségedre szabhatod, és Te dönthetsz Szabad Akaratodból, hogy hamarosan a Kedvesed oldalán sétálhatsz úgy, mint korábban.

Itt van hogyan szerezheted vissza a Szerelmedet:

Összetört szívem gyógyítása és Szerelmem visszaszerzése

(kattints a linkre!)

A visszahódítás Kezdődhet…. a Boldogságért mindig dolgozni kell!

Címkék: hogyan szerezzem vissza a barátnőmet hogyan szerezzem vissza az exem hogyan szerezzem vissza a szerelmem osszetorte a szivem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://osszetortszivem.blog.hu/api/trackback/id/tr15235440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása