HTML

Összetört szívem

Friss topikok

Linkblog

Gyógyítsd meg összetört szívedet - Tanulj meg megbocsájtani!

_Alida_ 2010.03.30. 10:00

"Ha egy mély sérelem éri a lelkünket, addig nem fogunk meggyógyulni, amíg képesek nem leszünk megbocsájtani."

Ahogy keresztül haladsz a különböző gyógyulási szakaszokon egy párkapcsolat vége után; sok ember elbukik azon a ponton, amikor eljut oda, hogy meg kell tanulnia megbocsájtani.

A körülményeidtől függően a megbocsájtás talán lehetetlennek tűnhet számodra. Valószínűleg egy csomó szívfájdalmon és szomorúságon estél át ez alatt az időszak alatt, és a hibáztatás meg a bűntudat amit esetleg érzel, megakaszthat téged, hogy ne mozdulj előre.

Ahelyett, hogy a másikat hibáztatod és nem tudod magad túltenni a történteken, tanulj meg megbocsájtani és ez a helyes ösvényre fog terelni téged. Ez egy nagy ajándék lesz önmagad számára.

Habár most még nem érzed magad képesnek a megbocsájtásra;
de minél hamarabb megteszed...annál hamarabb el fogod tudni engedni ezt az ellenségeskedő érzést és megszabadítod magadat.


Meg kell tanulnod, hogyan kell megbocsájtani valakinek, de legelőször is... saját magadnak!

Ha hibákat követtél el bocsájts meg magadnak és lépj tovább.
A múltat nem tudod megváltoztatni, de van hatalmad, hogy befolyásold a jövőt.

A magadnak való megbocsájtás leveszi rólad a nyomást, azzal kapcsolatban is, hogy nem vagy tökéletes. És ez megszabadít téged a bűnösség érzésétől. Tehát legelőször is saját magadnak kell megbocsájtani.

Mialatt bejárjuk életutunkat, mindannyian követünk el hibákat és ez normális. A hibák, amelyeket elkövetünk, fájdalmas tapasztalatokat eredményeznek, ezek az "élet leckéi". De ezekből tanulunk a legtöbbet.

A kulcs az, hogy tanulj a hibádból, ha fájdalmat okozott ne kövesd el újból azt a hibát. Sétálj ki ebből a szituációból a megszerzett tudással, hogy erősebb és okosabb lettél. A megbocsájtás fogja kinyitni neked ezt az ajtót.

Második lépés, hogy bocsájts meg párodnak. Ha ezt nem teszed meg, akkor az a múltban fog tartani téged. Haragot és neheztelést fogsz a szívedben hordozni, ami fájdalmat fog okozni neked... nagyobb fájdamat, mint neki.

A bebetonozott negatív érzelmek sértetté és keserűvé tehetnek téged. Át fogja járni életed minden területét és meg fogja nehezíteni, hogy élvezni tudd a mát.

A nem megbocsájtás egy olyan csapdába fog téged ejteni, ahol nem igazán szeretnél lenni......a múlt emlékeiben fogsz élni és esélyed sem lesz effektíven megoldásokat keresni és lépni ez irányba. Minden alkalommal, amikor erre a személyre gondolsz; amit tett illetve nem tett meg, amit mondott vagy nem mondott ki, ereszd szabadon az elmédből.Engedd útjára ezeket a gondolatokat és töltsd meg a helyét a jóság gondolataival és a múltéli szép emlékekkel, tapasztalatokkal.

Gondolataid egyre tudatosabb irányítása lehetővé teszi számodra, hogy elengedj minden negatív emléket és mentesít minden elképzelt konfrontációtól, és engedni fogja, hogy magad mögött hagyd a múltat és átléphess egy szebb jövőbe.

Nem tudod megváltoztatni a múltat, de jelentős különbséget érhetsz el azzal, hogy hogyan fogod fel azt, ami előtted van.
Fókuszálj arra, hogy pozitív legyél és a dolgokat pozitívan lásd!
Fókuszálj arra, amit szeretnél és amit akarsz, ne pedig arra amit nem szeretnél és nem működik!

Amint megbocsájtóvá tudsz válni, visszanyered az irányítást az életed felett. Ez csakis a te döntésed!

SEGÍTSÉG SZAKÍTÁS UTÁN:

Hogyan szerezzem vissza a szerelmem?

Szólj hozzá! · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://osszetortszivem.blog.hu/api/trackback/id/tr211880153

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az összetört szívem gyógyítása 2010.05.05. 15:10:21

Az összetört szív gyógyítására hasznos tanácsok és a megbocsájtáshoz jó gondolatok.

Trackback: Az összetört szívem gyógyítása 2010.05.04. 13:11:11

Hasznos gondolatok az összetört szív gyógyításához és a megbocsájtáshoz.

Trackback: Az összetört szívem gyógyítása 2010.05.04. 13:08:17

Próbálj megbocsájtani és gyógyítsd meg az összetört szívedet.

Trackback: Az összetört szívem gyógyítása 2010.04.27. 10:33:35

Ha egy mély sérelem éri a lelkünket, addig nem fogunk meggyógyulni, amíg képesek nem leszünk megbocsájtani. Ahogy keresztül haladsz a különböző gyógyulási szakaszokon egy párkapcsolat vége után; sok ember elbukik azon a ponton, amikor eljut oda, hogy meg…

Trackback: A megbántott lelkem 2010.04.27. 10:14:59

Bocsáss meg a múltbéli sérelmekért és próbáld meggyógyítani a megsebzett lelkedet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása