HTML

Összetört szívem

Friss topikok

Linkblog

Elhagytak, még most is fáj - mit lehet tenni?

_Alida_ 2013.02.01. 12:00

Összetörte a szíved Ő, akitől a legkevésbé sem vártad, Ő, akire azt hitted a szövetségesed és soha sem az ellenséged és talán örökre együtt maradtok. Sajnos ennek a lehetősége fenn áll, ha valakit nagyon szeretünk, hiszen akit legjobban a szívünkbe zárunk, az tudja a legdurvább fájdalmat is okozni nekünk. Ezt te át is élted.

Ebben a helyzetben szinte mindenkinek azon kattog az agya, hogy hogyan lehetne ezt megoldani, hogyan lehetne mégis újra összejönni a szeretett Kedvessel. És ha lehetséges már most azonnal vagy minél hamarabb ugye?

De a dolgok nem egyik pillanatról a másikra történnek ebben a helyzetben. Akkor mégis mit csinálj? Mit tehetnél már most? Tudom megőrít ez az egész szituáció és már lépnél valamit, rosszabb esetben már léptél is…

Most jól figyelj:

- Minden energiáddal volt párodra koncentrálsz, ami ilyenkor természetes, de pont az ellenkezőjét kellene csinálnod.

-   Legszívesebben elbújnál a világ elől és egyedül lennél, pedig pont az ellenkezőjét kellene csinálnod

-   Előfordulhat, hogy talán jól leinnád magad, vagy bánatodban degeszre ennéd magad mindenféle egészségtelen ételből, pedig pont az ellenkezőjét kellene csinálnod.

-  Ha volt Kedvesed már össze is jött valaki mással (ami a legbrutálisabb fájdalom ilyenkor) és te hasonlítgatod magadat az új „szerzeményéhez”, akkor szintén a szomorúbbik véglet felé közelítesz.

-  Ha megpróbálsz valakivel összejönni, hogy fájdalmadat enyhítsd, vagy féltékennyé tedd volt Kedvesedet, akkor az megint a rossz irányba visz.

Tudom, hogy erős benned az elutasítottság érzése és jelenleg a fájdalom és a düh kevereg a lelkedben, de akkor se ostorozd magad a történtek miatt. Tanulj belőle. Ha ez sikerült, tovább tudsz lépni. Ha ez megvan, akkor már képes is vagy arra, hogy szerelmedet visszaszerezd, HA még akarod.

A legnagyobb durranás, amit tenned kell, hogy elengeded ezt az egészet. Nem arra gondolok, hogy felejtsd el, légy semleges a dolog iránt, hanem fogadd el a jelenlegi helyzetet. Szerinted ez lehetetlen? Amíg így gondolod, nem tudsz a következő szintre lépni. Minél hamarabb legyőzöd az egód és elengeded a görcsös ragaszkodást, annál hamarabb lesz összetört szíved újra egész és annál hamarabb lehetsz egy új ember, tehát NEM az, akit elhagytak. Érted? Csak is ezután van esélyed bármit tenni.

Szabadidődben foglalkozz magaddal az elkövetkezendő 2-3 hétben. Ne azzal foglalkozz, hogy szerinted kitől függsz, és most hogyan omlik össze az életed, hogy Ő nincs. Hanem azzal, hogy te ki vagy. Tudom, már nagyon kivagy…

Mi az, amit szívesen csinálsz, amiben ki tudsz teljesedni? Mi az, amiben kimagaslóan jó vagy? Mi az, amilyen téren szívesen fejlesztenéd a képességeidet? Ha a legmerészebb ábrándjaidat kellene elővenned, akkor te milyen ember lennél és mit csinálnál?

Gondolkodj ezen (aztán tegyél is érte!) És ne azon, hogy egy szerencsétlen vagy, akit otthagytak, akinek összetörték a szívét mert az önsajnálatból győztesen még nem keveredett ki senki. Együttérzek veled, de nem foglak sajnálni. Mert ezzel rosszat tennék neked. Ehelyett azt mondom, te sokkal több vagy, mint most vagy és mint hiszed, és vissza tudod szerezni a Szerelmedet is, ha úgy akarod.

Hogyan tovább? Innen megtudhatod:

Segítség az összetört szív ellen és a visszahódításhoz

 

 

 

Címkék: szakítás összetört szív szerelmi bánat szerelmi csalódás összetört szívem szerelem visszaszerzés

Szólj hozzá!

Hogyan szerezd vissza Őt a lelki egyensúlyod helyre állításával?

_Alida_ 2013.01.21. 14:00

Drága Barátom bekövetkezett az, amire eddig talán nem is gondoltál. Vége van! A Kedvesed, kiadta az utadat. Mikor és hogyan omlott össze minden? Egy romhalmaz az eddigi életed? Értelmetlenné vált a világon minden, ami eddig szép és jó volt! Szerintem a szakítások között az a legfájdalmasabb, amikor nem is látod a szürke viharfelhőket közeledni! Az ember értetlenül áll, és bámul a semmibe. A fejében villámgyorsan cikáznak a gondolatok, keverednek az emlékek, és időnként kicsordulnak a könnyek. Nincs mit szégyellni, csak hulljanak azok a bánatkönnyek. Ebben a porig súlytó állapotban mit tehet az ember? Könnyen lehet, hogy kiszolgáltatottnak, meglopottnak érzed magad.

Ellopták Tőled a legszebb érzéseid…Egyedül bolyongsz, nincs ott Ő a Kedvesed. Ezért kétségbeesve keresed a módját és kérdezgeted magadtól, hogy „hogyan szerezzem vissza”? Az éjszakák is borzalommá lesznek. Mikor ilyen hirtelen egyedül maradsz a világban,- azt látod meg, hogy mindenki boldog a párjával,- az elmédet, mintha kikapcsolnák. A valóság csupán az, hogy ismeretlen helyzetbe kerültél, megijedtél, és természetes védekező reakcióid „működésbe léptek.” Elkövetsz némi „butaságot”, de semmi több. Hidd el, én megértelek. Aggodalomra semmi ok, visszakerülsz a régi kerékvágásba. Most ugye csodálkozol a kijelentésemen. Visszaadom az irányítást a Te kezedbe…bízz bennem!

Lássuk mi a helyzet a Pároddal. Adj időt neki, hogy észrevegye a Hiányod. A jó dolgokat könnyű megszokni. Apró ajándékok, virágok stb. Biztonságban érzi magát, és „unalmasnak” a kapcsolatot. Valami „kalandra” vágyik. Pont ez a típus a Kedvesed.(és a többség) Tudom, hogy mi a nagy harci feladat. A Te feladatod az, hogy semmiképp NE KEZDEMÉNYEZZ!

Hogy mi a következő stratégia azt bővebben kifejtem számodra az „Azonnali Cselekvéstervben.” Ne kapkodj pánikszerűen. Külsőd nyugodt és kedves hozzáállást tükrözzön, még ha benned eget rengető vihar dúl. Ha Ő kezdeményez az nagyon pozitív előrelépés.

Vigyázz, mert könnyen el lehet szúrni. Ezeket a lehelet finom trükköket is aprólékosan adom a tudtodra, hiszen számtalan az út, amelyen járni lehet. Folyamatosan érkeznek irányodba a jelzések, az a dolgod, hogy észleld őket… akkor se ess pánikba, ha egy ismeretlent látsz az oldalán. Akaratlan is a Te malmodra hajthatja a vizet! A Szerencse Melléd szegődhet…

Most komoly Döntést kell hoznod. Valóban „mindent bele akarsz adni”, hogy visszaszerezd az exed? Sokat Segíthetek, hogy a Célod elérd.

Semmibe sem kerül a Boldogságotok. Ingyenes Segítő jó Tanácsokra lelsz, ha a Cikk utolsó sorában található Linkre kattintasz. Ne hagyd elillanni a pillanatot. Itt és Most lépj! Ne vesztegesd az időt, ha már a Döntésed megszületett: Igen Őt Akarom!

Az idő ellened is dolgozhat, ha bizonytalankodsz, tipegsz-topogsz egyhelyben. Felnőtt ember vagy, harcolj meg a Kedvesedért. Meglátod, megsokszorozódik a befektetés! Mert ugye energiát, időt és pénz áldozzunk a Győzelem Oltárán.

Ne aggódj, mert jó úton haladsz, hiszen Olvashatod ezt a Cikket, amely utat mutat a Kedvesed irányába. A kapcsolat szinten tartásához igen is, erőfeszítéseket kell tenni, mind két fél részéről,- hozzáteszem.- A tartós kapcsolat, egy olyan befektetés, amelynél mindkét félnek az kell legyen a célja, hogy kölcsönösen jól érezzék magukat. Nélkülözhetetlen a helyes, kommunikáció is! A Nő és Férfi teljesen különbözően fejezi ki érzéseit, így különbözőn reagálják le az eseményeket. Ebben a témakörben is bőséges Segítséget fogsz kapni. Az Emberi Természet rendkívül bonyolultan van kódolva. Egymásra épülnek a „rendszerek”, elég, ha az egyikkel valami baj történik. Fölbillen az egész rendszer, és láthatóvá válik mások számára, hogy itt valami nem stimmel.

Ez történt kettőtökkel. De a kölcsönös bizalom, szeretet, láthatatlan, Erős falakat húzhat köréjük. Rengeteg külső inger érheti az embert…munkahelyen, közutakon, bevásárló központokban, és bárhol, ahol tömeg van. Akár egy negatív hír is lelombozza a hallgatót, és megpecsételi az adott nap hangulatát…Az élet ezer-egy csapdája, kelepcéje. Könnyű belesétálni, ám „bonyolult” kimászni. Ebben ajánlom föl a Segítséget….

Összegezve: ha Döntöttél lépj Most! Kattints a cikk végén található LINK-re! Sok Sikert Barátom!

 

www.VisszaSzerzemAzExem.hu

Címkék: összetört szív gyógyítása hogy szerezzem vissza hogyan hódítsam vissza az Exem hogyan szerezzem vissza az Exem

Szólj hozzá!

Hogyan szerezzem vissza Őt, aki összetörte a szívem?

_Alida_ 2013.01.10. 15:00

Ha most szakadt vége egy nagyon fontos Kapcsolatodnak egy olyan emberrel, akit talán mindennél jobban szerettél, akkor valódi mélypontot élsz át életedben, összetört a szíved. Talán azt kérdezed "hogyan szerezzem vissza Őt?" De még bizonytalan vagy magadban. Nem tudod, egyáltalán sikerülhet-e.

Időnként a felhők is sírnak és nincs abban semmi szégyellni való, ha a mi könnyeink is elerednek. Természetes dolog, az életünk része az „öröm és bánat könnyek.” Ha már elhasználtál egy csomag zsepit a bánatkönnyeidre, itt az idő, hogy kamillával borogasd gyulladt szemeid és gondolkozz el a történteken…

Minden alkalommal másként kel föl a Nap. Számodra is a reggel egy új lehetőséget hoz, új megoldásokat kínál a problémáid megoldásához. Döntések sorozatát tárja Eléd, és Te képes vagy arra, hogy a helyes utat észre vedd, és Elindulj rajta. Fontos, hogy a szándék határozott és erős legyen benned. Az eltelt napok rávilágítottak az igazságra… vissza akarod Őt kapni!

Már születik is az első kérdés a fejedben: - Miként fogjak hozzá? A sok okos tanácsban hol a jól használható igazság?

Látod, mi sem véletlenül találkoztunk! Van megoldás a fájdalmas gondjaidra. A szellemi és lelki káoszt szépen, módszeresen rendbe rakjuk:

-       Ha erős akarattal legyőzöd a pánikot,

-       nincs poháremelgetés,

-       nincs bezárkózás a falak közé,

-       és nincs fölösleges pirula bekapkodás.

Tiszta elmére most van a legnagyobb szükséged. Ne a „véletlen” lépések döntsenek Helyetted. Minden döntés belőled szülessen, saját akaratod legyen.

Rossz lépésekkel egyre távolabb taszíthatod a „volt” Kedvesed, akit nem is olyan biztos, hogy elveszítettél. Ezekben a napokban biztos, hogy Te jársz a gondolataiban! Egy közös pont kettőtök érzelmi vívódásaiban.

Adj neki elegendő időt, hogy Ő is felismerje önmagában a Hiányod! Fölösleges folyton felkeresned őt pl. éjszakai rácsörgetéssel, épp akkor mire nagy nehezen elaludt. Eszedbe ne jusson, eszement tanácsokat elfogadni. Fölösleges valakit fölszedni, hogy bosszantsd a volt párodat, ezzel csak távolabb taszítod magadtól.

Igyekezz hasznos elfoglaltsággal tölteni a „felszabadult” idődet, hogy érdekes dolgokat mesélhess Magadról, ha ismét találkoztok! Pl: - beiratkoztam egy tanfolyamra, egészen új dolgokat tudok meg a fotózásról…vagy képzeld egy szakács képző iskolába jelentkeztem…ezekkel a tevékenységekkel kíváncsivá tetted. Látja, hogy képes vagy tovább lépni és fejlődni. Az elhintett mondatok dolgozni fognak a fejében. Hidd el, ez mindig működik.

Oly sok szép emlék fűz össze! Miért hagynád, hogy egy ismeretlen széttépje ezeket a csodás emlékeket? Ha úgy Döntöttél, hogy Érdemes visszaszerezni az exed, akkor ne sajnáld belefektetni az energiát és az időt.

Most Hozd meg a Felelős Döntést! Ne félj lépni a kettőtök érdekében. Senkinek nem tartozol beszámolni, és elszámolnivalóval… ez a Te Döntésed! Ez a Te Életed!

Nem véletlen találkoztunk össze. Szükséged volt egy Téged megértő emberre, és szükséged van egy Téged Segítő Útmutatásra.

Időnként a felhők is sírnak, ám hamarosan kisüt a Nap. Hidd el, Rád is szép napok köszöntenek. Sok ismeretlen érzés születik bennünk, hiszen a napok változnak. Tekints magadba, mélyen a lelked mélyére, és fedezz fel a belső értékeidet. Ismerd meg az eddigi ismeretlen Önmagad. A „bukások” segítenek a Fölemelkedésben. Ne gyötörjön a fölösleges bűntudat és szívfájdalom.

Előtted is oly sok embernek törték már össze a szívét és nekik is volt Erejük újra kezdeni! Érdemes Küzdeni és Harcolni egy nemes cél érdekében. Ez a nemes Cél a Kettőtök közös Boldogsága!

Hidd el, én Veled együtt érzek tudom, hogy most mennyire fáj a Kedvesed „elvesztése.”  Ám itt és Most fölkínálok Számodra egy nagy Lehetőséget. Az okos döntés a Te kezedben van. Nyugodtan elemezheted és a saját Egyéniségedre szabhatod, és Te dönthetsz Szabad Akaratodból, hogy hamarosan a Kedvesed oldalán sétálhatsz úgy, mint korábban.

Itt van hogyan szerezheted vissza a Szerelmedet:

Összetört szívem gyógyítása és Szerelmem visszaszerzése

(kattints a linkre!)

A visszahódítás Kezdődhet…. a Boldogságért mindig dolgozni kell!

Címkék: hogyan szerezzem vissza a barátnőmet hogyan szerezzem vissza az exem hogyan szerezzem vissza a szerelmem osszetorte a szivem

Szólj hozzá!

Összetört szívem gyógyítása - Mi javasolt szakítás után?

_Alida_ 2011.09.27. 16:00

Ha azt kérdezed, „hogyan gyógyíthatnám be összetört szívem?”, akkor valószínűleg most ért véget a kapcsolatod valakivel, akit nagyon szerettél.

Érdekes módon, sokan úgy gondolják, hogy annak az embernek tört össze a szíve, akivel szakítottak. Holott sok nő és férfi él nem igazán egészséges párkapcsolatban, még akkor is, ha szeretik a párjukat, és rájönnek, talán az lenne a legésszerűbb megoldás, ha véget vetnének ennek a kapcsolatnak. Ez nem jelenti azt, hogy nekik, akik a szakítást kimondták, nem tört össze a szívük, vagy teljesen fájdalommentes a szakítás. Csupán észlelték, hogy tenniük kell valamilyen lépést a változás érdekében egy szebb életet remélve.

Amikor azt mondod „helyrehozom én az összetört szívemet”, akkor nem kell feltétlenül arra gondolnod, hogy visszaszerzed volt kedvesedet, akit szeretsz. Ebben az esetben, néhány változtatásra lesz szükséged az életedben, hogy ez a szívfájdalom elmúljon. Ehhez nem lesz szükséged új szerelemre, semmiképpen sem szabad beleugranod egy új kapcsolatba, mert még a régin sem tetted túl magadat.

Az összetört szív gyógyításának egyik jó módszere, ha elkezdesz ismét olyan dolgokat csinálni, mint mielőtt párkapcsolatban voltál. Általában, ha valaki jár valakivel vagy megházasodik, kialakul egy új szokásrendszere, amelyet részben párjával részben párja nélkül művel. Neked vissza kell térned az előző „mintádhoz”, életstílusodhoz, amikor még egyedülálló voltál. Hiszen ő előtte is volt életed. És azokra a helyekre kell járnod, azt kell csinálnod, azokkal a személyekkel, akikkel jól érezted magad anno, illetve most is jól érzed magad velük. Azért teszed ezt, mert ez számodra biztonságot, kényelmet fog adni, mivel a helyzetek ismerősek, és sokkal hamarabb meg fogod találni önmagadat újból.

A másik dolog, ami szintén jót tesz, ha megcsinálod, hogy minden olyan dolgot, ami közvetlenül az exedre emlékeztet, elteszed szem elől. Elrakod valahová, pl. odaadod egy jó barátnak, akiben megbízol és megkéred, hogy addig ezeket a dolgokat ne adja neked vissza, és nem mutatja meg, amíg teljesen nem jössz helyre érzelmileg.  És amikor eljutsz arra a pontra, hogy már újra a kezedbe tudnád venni ex kedvesedtől kapott holmijaidat sírás és kiborulás nélkül, akkor készen állsz arra is, hogy vissza tudd őt hódítani, ha még mindig érdemesnek tartod őt arra!

Még több módszerre vagy kíváncsi összetört szíved gyógyításához?

Talán meg is próbálnád visszahódítani a szerelmedet?

Kattints ide:

Gyógyír az összetört szívnek és visszahódítási stratégiák

Címkék: szívfájdalom összetört szív szerelmi bánat szerelmi csalódás összetört szívem összetört szív gyógyítása szakítás utáni tanácsok

Szólj hozzá!

A megtört szív gyógyítása

_Alida_ 2010.05.31. 15:00

Reménytelenség, hiábavalóság, düh, hitetlenség, gyengeség, elhagyottság, stb. Néhány elcsépelt, üres szó az összetört  szív érzésének leírására. Amikor az egyik legnagyobb tőkédet, a feltétel nélküli szeretetedet adod valakinek, olyan érzés mintha megosztanád a szívedet vele és nézed, ahogy lélegzik, ahogy érez és mozog. Te tudod, hogy miről beszélek, mert a szíved valóban meghasadt, mivel valakit igazán szerettél.

Ismerős valamelyik a felsoroltak közül?


Lekapcsolod a rádiót, mert minden dal sírásra késztet

Étvágytalan vagy evéskényszert érzel, hogy jobban érezhesd magad

Felhívod az exedet naponta többször is

Szöveges üzeneteket és e-maileket írsz folyamatosan az exednek

Folyamatosan ellenőrzöd az e-mailjeidet és a hangpostádat hátha ő hívott téged

Gondolkodsz non-stop, mi lehet az igazi oka a szakításnak

Nyomottnak és lehangoltnak érzed magadat

Késztetést érzel, hogy kémkedj az exed után

A végtelenségig próbálod, hogy mit kellett volna mondanod neki

A végtelenségig próbálod, hogy mit kellene mondani, ha majd egyszer véletlenül belébotlasz az utcán


Igen, fogadni mernék, hogy mindannyiunkkal megesett már jópár a fentiek közül, legalább egyszer az életünkben, ezekkel semmi baj nincsen addig, amíg tanulni tudunk a hibáinkból. A meggyötört szív gyógyulása nem fog megtörténni valaki, illetve valami hatására. A gyógyulás belülről jön! Nem számít senki más vagy, hogy mások mit tesznek, amíg te belülről nem vagy oké.

Ha most a legmélyebb ponton vagy, és ezt olvasod, talán ostobaságnak tűnik, de igaz: tudsz újból szeretni, és igen, lehet gyógyítani az összetört szívet, amint rájössz, hogy ez az erő és hatalom a tiéd és senki másé. Annak érdekében, hogy a szívedet helyre tudd hozni, meg kell szakítanod a kapcsolatodat az exeddel. Ha a szeretőd, feleséged, férjed, barátnőd, barátod azt mondta, hogy kész, vége, ami köztetek volt már elmúlt, hát legyen. Azt nem állítom, hogy a te szívedben ez rendben van, de azt mondom, hogy még lélegzel, élsz és túlleszel rajta.

Mindent a maga idejében. Ne vedd fel vele a kontaktust, és ne hagyd, hogy ő felvegye veled a kapcsolatot, nem számít, milyen nehéz, ha igazán szereted őt, tartanod kell magadat ehhez a tanácshoz!

Adj időt magadnak megemészteni, tegyél meg mindent, hogy titokzatos maradj és ha úgy döntesz, rejtőzz el, igen tudom, mindenki azt mondja, menj vissza  és élj úgy, mint eddig. Könnyű mondani. Kíváncsi lennék hányan tartanák magukat a saját tanácsukhoz?

Ez eddig rendben van, de még egyáltalán nem vagyunk készen. Az egyedüllét a legjobb orvossága egy olyan kúrának, ami nem fizikai betegséget hivatott gyógyítani. Lehetővé teszi, hogy mélységesen magadba, a szívedbe nézhess, és így teszi lehetővé a gyógyulást.

Ahogy haladsz előre, feldolgozod a történteket és átlátod majd az egész párkapcsolatodat. Elemzed minden részletét, és semmit nem hagyj figyelmen kívül. Át kell látnod az összes jó és rossz dolgot, amit ketten átéltetek, mivel ez az életed része volt. Nézd meg az összes jó és rossz dolgot, amit a partnered hozott a kapcsolatba, vess arra egy komoly pillantást, hogy mit nyújtott ő számodra.

Igazán jó volt számodra az ex partnered? Tisztelt téged?
Támogatott téged? Feltétel nélkül szeretett téged? Nem élt vissza soha verbálisan vagy fizikailag semmivel? Nem bánt veled úgy, mint egy kutyával? Kihasznált téged? Nem vitte el a pénzedet? Kellőképpen odafigyelt rád? Első voltál a számára vagy mindig csak a második helyen voltál? Ezeket mind rendezned kell magadban, hogy meggyógyíthasd az összetört szívedet. Ha átgondoltad ezeket, kérdezd meg magadtól, hogy mit tett le az asztalra és jobb emberré tett e téged?

De jobb ha észben tartod, hosszú távon nem tudsz hazudni magadnak.

Miután ezeket sikerült magadban helyretenned, némileg jobban fogod érezni magadat. Hogy őszinte legyek, az a kulcs, hogy ha harmadik személyként tudsz tekinteni vissza a dolgokra, akkor meglátod a fényt az alagút végén.

Ha egyértelműen és tisztán látva tudsz válaszolni arra, amit a szíved kérdez, hogy jó volt neked az exeddel vagy sem. Ne csapd be magadat, ne mondd azt, hogy jó volt vele, ha nem volt az. Ha az exed, aki elhagyott , nem volt olyan jó, akkor ezt fogadd el és vedd tudomásul. Ja, és tovább kell lépned!

Minden alkalommal, amikor elutasítanak minket, az fáj, különösen attól a valakitől, akit szeretünk, de meg kell értened, hogy mi magunk irányítjuk saját érzéseinket és a jövőnket. Lehet, hogy függünk az exünktől, de ennek semmiképp nem szükséges így maradnia.

Te egy önálló személyiség vagy, te irányítod, hogy hogyan látod a világot és hogyan fogod fel a különböző szituációkat, amelyek megtörténnek. Amikor velem is megtörtént ez, ami veled, tudtam, mikor van itt az ideje, hogy kijöjjek a zárt ajtók mögül és visszatérjek a világba, a nagy, gonosz világba, ami egykor annyira jó volt nekem.

A helyzet az, hogy a világ ugyanaz a világ, ami volt csak egy másik perspektívából néztem és te is ugyanezt teszed most.
Elérkezett az idő számodra, hogy kimenj a világba, vegyél ki egy vagy két napot, hogy analizáld mi is történt veled, ez lehetővé teszi neked, hogy megbirkózz a téged fogvatartó érzésekkel, a félelemmel, egyedülléttel. Ezek az érzések nem éppen építő
jellegűek, inkább feleslegesek és teljesen hasztalanok.

Ahhoz, hogy úgy érezd, szükség van rád, körül kell venned magadat emberekkel, akik
azt gondolják, hogy te egy értékes személy vagy
így ahogy vagy, és nem a párkapcsolatbeli énedet látják. Természetesen a jóbarátokról és a családodról beszélek. Ezek az emberek ismerik az értékeidet, tudják milyen jó ember vagy, hozzásegítenek téged, hogy újra jól érezd magadat a bőrödben és hogy újra annak láthasd magad, aki vagy. Szóval szedd össze magad, kelj fel és keresd fel őket, ha ők
jönnek hozzád, fogadd őket szeretettel, rajtad kívül ők a legnagyobb segítségeid.

Lehetővé teszik számodra, hogy kimondd a valódi érzéseidet, és igazat felelj, segítenek neked átlátni ezt a felfordulást.


Amikor a munkádra koncentrálsz, az agyad folyamatosan elfoglalt, ez segít a
nehezebb időkben hidd el, csak kösd le az elméd mindig valamivel, és munka után 
találkozz a barátaiddal vagy a családoddal. Minél többet teszed ezeket a dolgokat, annál több napot fogsz túlélni.

Nekem pár hónap kellett ehhez és ez lehetővé tette számomra, hogy a világot újra gyönyörűnek lássam, tudjak neki újra örülni és megragadhassam azt.

Azáltal, hogy hagysz egy kis időt magadnak, sírni, üvölteni, gyűlölködni, hibáztani, és végiggondolni a kapcsolatodat, egy őszínte útjára lépsz, hogy az összetört szívedet begyógyítsd. Egy-két nap múlva, miután megerősítetted a lelkedet a barátaiddal és a
családtagjaiddal, adj magadnak időt, hogy emlékezz ki vagy és mit képviselsz.

Meglátod elkezded szeretni magadat, és bízni fogsz abban, hogy
folytathatod az álmaid megvalósítását, amit megérdemelsz és az idő múlásával
megbirkózol a volt kapcsolatoddal, a megtört szíved egyre kevésbé fog fájni. Mert ha szereted magadat, akkor képes leszel másokat is szeretni és képes leszel megbocsájtani.

Ez egy fájdalmas időszak az életedben, nekem nincs diplomám abból, hogy hogyan kell meggyógyítani egy összetört szivet, de visszatudtam nyerni a függetlenségemet és az önértékelésemet és hát ez minden volt, csak nem egyszerű. Ha tartod magad ahhoz, amit írok, az segít majd neked, hogy visszanyerj mindent és újra boldogságot érezz.

Amikor megosztom manapság ezeket az érzéseket a családommal, barátaimmal, munkatársaimmal és veled, mindig megemlítem, hogy milyen sokra lehet vinni, ha az emberek képesek újra felfedezni önmagukat, ez az egyik legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak. Persze ehhez is kell pár hónap, hogy eljuss ide, de nagyon megéri.

Az én szituációmban a szakításommal kapcsolatban, rájöttem, hogy mi volt a jó és mi a rossz, amit a párkapcsolatba hoztam, valamint arra is, hogy mit hozott a kapcsolatba az exem. Tudtam, hogy szeretem őt, tudtam, hogy tudok váltani, ha ő nem akar már velem lenni, mert tudtam, hogy a kapcsolat ezen a szinten teljesen  halálra van ítélve.

Néhány hónap elteltével találkoztam vele egy alkalommal, és tiszteletteljesen beszéltem vele, megkérdeztem hogy van, nem üldöztem, vagy zaklattam őt csak hagytam, hogy megtudja, mit gondolok róla. Én mindig is szerettem őt, és ő megértette a hibákat, amiket vétettem a kapcsolatunkban. Azt is megértette, hogy én mit várok el tőle, és hajlandó volt, adni nekünk még egy esélyt.

Ha hiszed, hogy ez igaz szerelem, kérdem én hányszor jön el az igaz szerelem?

Ha úgy érzed túljutottál már a fájdalmakon, szilárdan állsz a lábaidon, helyreállt az önbecsülésed és a szíved begyógyult, akkor eljutottál oda, hogy van még egy esélyed, hogy visszaszerezd az exedet és meg is tartsd őt, de ehhez további információkra lesz szükséged.

A SEGÍTSÉGHEZ KATTINTS IDE:

Hogyan szerezzem vissza az exem?
 

 

Szólj hozzá!

Gyógyítsd meg összetört szívedet - Tanulj meg megbocsájtani!

_Alida_ 2010.03.30. 10:00

"Ha egy mély sérelem éri a lelkünket, addig nem fogunk meggyógyulni, amíg képesek nem leszünk megbocsájtani."

Ahogy keresztül haladsz a különböző gyógyulási szakaszokon egy párkapcsolat vége után; sok ember elbukik azon a ponton, amikor eljut oda, hogy meg kell tanulnia megbocsájtani.

A körülményeidtől függően a megbocsájtás talán lehetetlennek tűnhet számodra. Valószínűleg egy csomó szívfájdalmon és szomorúságon estél át ez alatt az időszak alatt, és a hibáztatás meg a bűntudat amit esetleg érzel, megakaszthat téged, hogy ne mozdulj előre.

Ahelyett, hogy a másikat hibáztatod és nem tudod magad túltenni a történteken, tanulj meg megbocsájtani és ez a helyes ösvényre fog terelni téged. Ez egy nagy ajándék lesz önmagad számára.

Habár most még nem érzed magad képesnek a megbocsájtásra;
de minél hamarabb megteszed...annál hamarabb el fogod tudni engedni ezt az ellenségeskedő érzést és megszabadítod magadat.


Meg kell tanulnod, hogyan kell megbocsájtani valakinek, de legelőször is... saját magadnak!

Ha hibákat követtél el bocsájts meg magadnak és lépj tovább.
A múltat nem tudod megváltoztatni, de van hatalmad, hogy befolyásold a jövőt.

A magadnak való megbocsájtás leveszi rólad a nyomást, azzal kapcsolatban is, hogy nem vagy tökéletes. És ez megszabadít téged a bűnösség érzésétől. Tehát legelőször is saját magadnak kell megbocsájtani.

Mialatt bejárjuk életutunkat, mindannyian követünk el hibákat és ez normális. A hibák, amelyeket elkövetünk, fájdalmas tapasztalatokat eredményeznek, ezek az "élet leckéi". De ezekből tanulunk a legtöbbet.

A kulcs az, hogy tanulj a hibádból, ha fájdalmat okozott ne kövesd el újból azt a hibát. Sétálj ki ebből a szituációból a megszerzett tudással, hogy erősebb és okosabb lettél. A megbocsájtás fogja kinyitni neked ezt az ajtót.

Második lépés, hogy bocsájts meg párodnak. Ha ezt nem teszed meg, akkor az a múltban fog tartani téged. Haragot és neheztelést fogsz a szívedben hordozni, ami fájdalmat fog okozni neked... nagyobb fájdamat, mint neki.

A bebetonozott negatív érzelmek sértetté és keserűvé tehetnek téged. Át fogja járni életed minden területét és meg fogja nehezíteni, hogy élvezni tudd a mát.

A nem megbocsájtás egy olyan csapdába fog téged ejteni, ahol nem igazán szeretnél lenni......a múlt emlékeiben fogsz élni és esélyed sem lesz effektíven megoldásokat keresni és lépni ez irányba. Minden alkalommal, amikor erre a személyre gondolsz; amit tett illetve nem tett meg, amit mondott vagy nem mondott ki, ereszd szabadon az elmédből.Engedd útjára ezeket a gondolatokat és töltsd meg a helyét a jóság gondolataival és a múltéli szép emlékekkel, tapasztalatokkal.

Gondolataid egyre tudatosabb irányítása lehetővé teszi számodra, hogy elengedj minden negatív emléket és mentesít minden elképzelt konfrontációtól, és engedni fogja, hogy magad mögött hagyd a múltat és átléphess egy szebb jövőbe.

Nem tudod megváltoztatni a múltat, de jelentős különbséget érhetsz el azzal, hogy hogyan fogod fel azt, ami előtted van.
Fókuszálj arra, hogy pozitív legyél és a dolgokat pozitívan lásd!
Fókuszálj arra, amit szeretnél és amit akarsz, ne pedig arra amit nem szeretnél és nem működik!

Amint megbocsájtóvá tudsz válni, visszanyered az irányítást az életed felett. Ez csakis a te döntésed!

SEGÍTSÉG SZAKÍTÁS UTÁN:

Hogyan szerezzem vissza a szerelmem?

Szólj hozzá! · 5 trackback

Hogyan hozzam helyre összetört szívem és hogyan szerezzem vissza az exemet?

_Alida_ 2010.03.09. 12:15

Éppen egy szakításon vagy túl?

Az volt az első gondolatod, hogy hogyan kaphatnád őt vissza?

Ha ez az, amit igazán szeretnél, akkor ez a cikk neked szól. Gyakran sok ember azt teszi szakítás után, hogy egy új kapcsolatba kezd. Ha a te választásod ehelyett az, hogy vissza szeretnéd őt szerezni, akkor olvasd ezt a cikket figyelmesen.

Majdnem minden esetben visszakaphatod volt párodat, ha követsz egy
jó tervet.
Vagyis erről szól ez a cikk, egy jó tervről.
Azzal tehát tisztában vagy, hogy a múltat nem tudod megváltoztatni.
Az már történelem.

Mindazonáltal tudsz belőle tanulni és valószínűleg visszaszerezheted őt.
Tudnod kell, hogy mi az, ami úgy tűnt, hogy a szakítást okozza.
Azést mondom, hogy úgy "tűnt", mert általában nem egyetlen dolog,
hanem sok dolog felhalmozódása egy bizonyos időperiódus alatt, ami a
szakítást okozza
. Próbálj kutatni az emlékezetedben olyan esemény
után, ami a szakítás mellett való döntéshez hozzájárulhatott.

Ezt valószínűleg már elindította valami, amire könnyen emlékezhetsz,de meg kell határoznod, hogy milyen más események okozhatták azt a lelkiállapotot, ami ahhoz vezetett, hogy kiváltotta ezt a végső elhatározást.

Minél több dolgot tudsz ezekből meghatározni, annál
könnyebb lesz vele újra összejönnöd.

Amint lesz fogalmad a szakításhoz hozzájáruló okokról, azok elő
fognak téged készíteni az exeddel való megbékélésre. Ez nem azt
jelenti, hogy fel kell hívnod őt, és el kell mondanod, hogy
szerinted mi vezetett a szakításotokhoz.
Ehelyett haladj szépen,
lassan előre az elmédben levő megbékélés céljával.

Tudom, valószínűleg erősen vágysz arra, hogy újra együtt legyetek.
Az exednek is nagyon hasonló érzései lehetnek, de neked békén kell
hagynod őt, hogy tudja, nélküle is egészen jól megvagy.
A tény, hogy
te egyedül is jól érzed magad, csak fokozza a sikeredet abban, hogy
újra visszatérjen hozzád.

Ne próbáld párodat féltékennyé tenni, vagy találni valaki mást.
Ez
az egyik legjobb módja annak, hogy gondoskodj róla, soha többé
ne jöjjetek össze újra. Ez ugyanis engedélyt ad neki arra, hogy ő
ugyanezt tegye. Szóval ne tedd ezt, ha vissza szeretnéd őt kapni.

Amint az exed látja, hogy elvagy nélküle is, valószínűleg látni fog
benned valamit, amit a múltban nem látott
.

Ez már önmagában katalizálhatja azt, hogy a dolgok a visszájára forduljanak és az
események olyan mederbe terelődjenek, hogy egy jobb és erősebb párkapcsolatod legyen vele, mint azelőtt.

Reményeim szerint a fenti útmutató a hasznodra szolgál majd a jelenlegi helyzetedben. Nem biztos, hogy az a legjobb mód a kibékülésre az exeddel, amit te a leghatásosabbnak látsz!

Előfordulhat, hogy több kárt okozol vele, mint hasznot. Meg kell értened
azokat a kipróbált és bizonyított módjait, az exxel való kibékülésnek, amelyek már sok-sok párt hoztak össze újra.

Itt találsz még több információt, ami a segítségedre lesz,
még több ingyenes tanácsért kattints a linkre:

Tesztelt, működő esélynövelés az ex visszaszerzésére

 

 

 

3Tipp az összertört szívnek


 

összetört szíves képek

Címkék: szerelem szakítás összetört szívem

Szólj hozzá! · 5 trackback