HTML

Összetört szívem

Friss topikok

Linkblog

Elhagytak, még most is fáj - mit lehet tenni?

_Alida_ 2013.02.01. 12:00

Összetörte a szíved Ő, akitől a legkevésbé sem vártad, Ő, akire azt hitted a szövetségesed és soha sem az ellenséged és talán örökre együtt maradtok. Sajnos ennek a lehetősége fenn áll, ha valakit nagyon szeretünk, hiszen akit legjobban a szívünkbe zárunk, az tudja a legdurvább fájdalmat is okozni nekünk. Ezt te át is élted.

Ebben a helyzetben szinte mindenkinek azon kattog az agya, hogy hogyan lehetne ezt megoldani, hogyan lehetne mégis újra összejönni a szeretett Kedvessel. És ha lehetséges már most azonnal vagy minél hamarabb ugye?

De a dolgok nem egyik pillanatról a másikra történnek ebben a helyzetben. Akkor mégis mit csinálj? Mit tehetnél már most? Tudom megőrít ez az egész szituáció és már lépnél valamit, rosszabb esetben már léptél is…

Most jól figyelj:

- Minden energiáddal volt párodra koncentrálsz, ami ilyenkor természetes, de pont az ellenkezőjét kellene csinálnod.

-   Legszívesebben elbújnál a világ elől és egyedül lennél, pedig pont az ellenkezőjét kellene csinálnod

-   Előfordulhat, hogy talán jól leinnád magad, vagy bánatodban degeszre ennéd magad mindenféle egészségtelen ételből, pedig pont az ellenkezőjét kellene csinálnod.

-  Ha volt Kedvesed már össze is jött valaki mással (ami a legbrutálisabb fájdalom ilyenkor) és te hasonlítgatod magadat az új „szerzeményéhez”, akkor szintén a szomorúbbik véglet felé közelítesz.

-  Ha megpróbálsz valakivel összejönni, hogy fájdalmadat enyhítsd, vagy féltékennyé tedd volt Kedvesedet, akkor az megint a rossz irányba visz.

Tudom, hogy erős benned az elutasítottság érzése és jelenleg a fájdalom és a düh kevereg a lelkedben, de akkor se ostorozd magad a történtek miatt. Tanulj belőle. Ha ez sikerült, tovább tudsz lépni. Ha ez megvan, akkor már képes is vagy arra, hogy szerelmedet visszaszerezd, HA még akarod.

A legnagyobb durranás, amit tenned kell, hogy elengeded ezt az egészet. Nem arra gondolok, hogy felejtsd el, légy semleges a dolog iránt, hanem fogadd el a jelenlegi helyzetet. Szerinted ez lehetetlen? Amíg így gondolod, nem tudsz a következő szintre lépni. Minél hamarabb legyőzöd az egód és elengeded a görcsös ragaszkodást, annál hamarabb lesz összetört szíved újra egész és annál hamarabb lehetsz egy új ember, tehát NEM az, akit elhagytak. Érted? Csak is ezután van esélyed bármit tenni.

Szabadidődben foglalkozz magaddal az elkövetkezendő 2-3 hétben. Ne azzal foglalkozz, hogy szerinted kitől függsz, és most hogyan omlik össze az életed, hogy Ő nincs. Hanem azzal, hogy te ki vagy. Tudom, már nagyon kivagy…

Mi az, amit szívesen csinálsz, amiben ki tudsz teljesedni? Mi az, amiben kimagaslóan jó vagy? Mi az, amilyen téren szívesen fejlesztenéd a képességeidet? Ha a legmerészebb ábrándjaidat kellene elővenned, akkor te milyen ember lennél és mit csinálnál?

Gondolkodj ezen (aztán tegyél is érte!) És ne azon, hogy egy szerencsétlen vagy, akit otthagytak, akinek összetörték a szívét mert az önsajnálatból győztesen még nem keveredett ki senki. Együttérzek veled, de nem foglak sajnálni. Mert ezzel rosszat tennék neked. Ehelyett azt mondom, te sokkal több vagy, mint most vagy és mint hiszed, és vissza tudod szerezni a Szerelmedet is, ha úgy akarod.

Hogyan tovább? Innen megtudhatod:

Segítség az összetört szív ellen és a visszahódításhoz

 

 

 

Címkék: szakítás összetört szív szerelmi bánat szerelmi csalódás összetört szívem szerelem visszaszerzés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://osszetortszivem.blog.hu/api/trackback/id/tr434827221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása