HTML

Összetört szívem

Friss topikok

Linkblog

Összetört szívem gyógyítása - Mi javasolt szakítás után?

_Alida_ 2011.09.27. 16:00

Ha azt kérdezed, „hogyan gyógyíthatnám be összetört szívem?”, akkor valószínűleg most ért véget a kapcsolatod valakivel, akit nagyon szerettél.

Érdekes módon, sokan úgy gondolják, hogy annak az embernek tört össze a szíve, akivel szakítottak. Holott sok nő és férfi él nem igazán egészséges párkapcsolatban, még akkor is, ha szeretik a párjukat, és rájönnek, talán az lenne a legésszerűbb megoldás, ha véget vetnének ennek a kapcsolatnak. Ez nem jelenti azt, hogy nekik, akik a szakítást kimondták, nem tört össze a szívük, vagy teljesen fájdalommentes a szakítás. Csupán észlelték, hogy tenniük kell valamilyen lépést a változás érdekében egy szebb életet remélve.

Amikor azt mondod „helyrehozom én az összetört szívemet”, akkor nem kell feltétlenül arra gondolnod, hogy visszaszerzed volt kedvesedet, akit szeretsz. Ebben az esetben, néhány változtatásra lesz szükséged az életedben, hogy ez a szívfájdalom elmúljon. Ehhez nem lesz szükséged új szerelemre, semmiképpen sem szabad beleugranod egy új kapcsolatba, mert még a régin sem tetted túl magadat.

Az összetört szív gyógyításának egyik jó módszere, ha elkezdesz ismét olyan dolgokat csinálni, mint mielőtt párkapcsolatban voltál. Általában, ha valaki jár valakivel vagy megházasodik, kialakul egy új szokásrendszere, amelyet részben párjával részben párja nélkül művel. Neked vissza kell térned az előző „mintádhoz”, életstílusodhoz, amikor még egyedülálló voltál. Hiszen ő előtte is volt életed. És azokra a helyekre kell járnod, azt kell csinálnod, azokkal a személyekkel, akikkel jól érezted magad anno, illetve most is jól érzed magad velük. Azért teszed ezt, mert ez számodra biztonságot, kényelmet fog adni, mivel a helyzetek ismerősek, és sokkal hamarabb meg fogod találni önmagadat újból.

A másik dolog, ami szintén jót tesz, ha megcsinálod, hogy minden olyan dolgot, ami közvetlenül az exedre emlékeztet, elteszed szem elől. Elrakod valahová, pl. odaadod egy jó barátnak, akiben megbízol és megkéred, hogy addig ezeket a dolgokat ne adja neked vissza, és nem mutatja meg, amíg teljesen nem jössz helyre érzelmileg.  És amikor eljutsz arra a pontra, hogy már újra a kezedbe tudnád venni ex kedvesedtől kapott holmijaidat sírás és kiborulás nélkül, akkor készen állsz arra is, hogy vissza tudd őt hódítani, ha még mindig érdemesnek tartod őt arra!

Még több módszerre vagy kíváncsi összetört szíved gyógyításához?

Talán meg is próbálnád visszahódítani a szerelmedet?

Kattints ide:

Gyógyír az összetört szívnek és visszahódítási stratégiák

Címkék: szívfájdalom összetört szív szerelmi bánat szerelmi csalódás összetört szívem összetört szív gyógyítása szakítás utáni tanácsok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://osszetortszivem.blog.hu/api/trackback/id/tr133260473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása